Барс

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Компанията съществува от 1998 година, но със сегашното производство се занимава от 2004 година. Продукцията се изнася за Румъния, Германия, Холандия, Норвегия, Италия, но основен потребител си остава българският пазар.

Принципът на компанията БАРС е: “Никакъв компромис с качеството“. Целта е да докаже, че и България може да бъде произведен перфектен продукт, по нищо не отстъпващ на големите имена в бранша. Всички произвеждани от фирмата продукти, които са удобни при риболов са тествани лично от нас или наши приятели, значително време преди пускането им в серийно производство.

  • качество
  • дизайн
  • иновативност

Основните пордукти на БАРС ЕООД са дрехите за активен спорт и точно това ги прави много внимателни в избора на материите. Използването на нови тъкани се оценява от клиентите, които се нуждаят от симбиозата между функционалност и добра визия. Всички използвани материали (конци, ципове, ластици) са от доказали се с качеството си водещи европейски и световни производители, а материите са плод на високите технологии в текстила. Тъканите за термооблеклата са разтегливи в двете посоки,леко мъхести от към страната на тялото и са изключително комфортни за носене, антибактериални, покриващи широки температурните амплитуди.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *