Ботуши, гащеризони, обувки

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Вашето оборудване трябва да създава комфортен престой по всяко време. Ботушите за зимен риболов трябва да осигуряват комфортен температурен режим и да предпазват краката ви от хипотермия и намокряне.

Модерните зимни ботуши за риболов са леки и практични. Като правило те са направени от микропорести материали: неопрен, полиуретанова пяна или разпенена терморезина. Облицовката трябва да е водоотвеждаща, за да поддържате краката си топли и сухи.

Зимните ботуши за риболов трябва да са топли, водоустойчиви и леки. Подметката трябва да бъде гумирана с дебел набразден протектор, за да се предпази от подхлъзване. По правило те са изработени от кожа, гума или висококачествена гума.

Дългите ботуши за риболов – те са по-високи от обикновените гумени ботуши, имат висок ботуш и ви позволяват да влизате във водата над коленете си без никакви проблеми. Те са особено търсени през есенно-пролетния период, когато трябва да се придвижвате във водна зона, да се качвате на лодка или риболов навън. Това е междинен вариант между гумени ботуши и гащеризони или панталони.

Нашият сайт ribata.eu предлага продукти на известни марки на риболовния пазар. Предлаганите от нас високи гумени ботуши за риболов напълно отговарят на предназначението си и са удобни за краката.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *