Влакна

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Влакната са част от риболовните принадлежности, без които не може. Важно е от какво са приготвени и с каква здравина. Независимо дали е търговски риболова или риболов на лодки, риболовните влакна винаги участват в улова на риба.

Най-добрите и издръжливи конструкции и материали за всякакъв риболов или други индустриални решения са висококачествените влакна: 3-нишки, 4-нишки. Плетен квадрат. Плетен кръст. Оптичните влакна са ръчно оплетени.

Има различни видове влакна според материала, от който са направени. Идеалният материал за влакна трябва да бъде абсорбиращ и, който не променя цвета си, когато се намокри!

Чудесни са влакната направени от естествена или изкуствена нишка, те придават блясък и отблясъци във водата, привличайки риби. Те се използват широко за примамки на мухарски и морски риболов.

Синтетичните влакна се използват широко при връзването на мухи. Използването им е много разнообразно – както за създаване на отражения, илюзия за движение на различни елементи на мушката, така и за образуване на цели елементи – например тялото или крилото на стример.

В нашия онлайн магазин ribata.eu можете да закупите комплекти от синтетични влакна, както и отделни опаковки от влакна от всички видове и цветове за плетене на всякакви примамки.

Синтетичните влакна не абсорбират вода, което улеснява хвърлянето на големи примамки. Синтетичното изкуствено влакно обикновено са по-евтини от естествените влакна.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *