Дрехи

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Дрехите, предназначени за риболов трябва да са много удобни и практични в студеното време. Те са изработени от специална ветроустойчива и водоустойчива тъкан, или още по-добре от дишаща мембрана, незаменими за риболов при дъждовно и ветровито време.

Термобельото за риболов действа както през зимата, така и през лятото. Основната задача на термобельото е да извлича и изпарява влагата от тялото. Първоначално термо бельото е направено от вълна, която затопля добре, но не извлича добре влагата и изисква много внимателно отношение. За да се получат влагозадържащи свойства, към вълнената тъкан се добавят синтетични влакна. Термобельото, което не съдържа вълна и се състои изцяло от синтетични влакна, има хипоалергичен ефект. Чрез регулиране на съотношението на синтетични и естествени материали, производителят по този начин контролира изходните свойства на плата и самото термобельо.

Друга важна дреха, която е удобна за риболов са висококачествените топли суичари. Те са практични, комфортни и издръжливи. Дрехите за риболов може да си закупите в онлайн рибарски магазин.

Риболовният елек, освен прякото си предназначение, изпълнява и функцията на удобен, просторен контейнер, предназначен да съхранява различни важни малки неща.

Той ви позволява да поставите под ръка всички необходими малки неща, които може да са необходими в процеса на риболов.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *