Извънбордови двигатели

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Извънбордовият двигател е задвижваща система за лодки, състояща се от автономна единица, която включва двигател, скоростна кутия и витло или реактивно задвижване, проектирана да бъде прикрепена към външната страна на транца. Те са най-често срещаният моторизиран метод за задвижване на малки плавателни съдове.

Всеки рибар, който има собствена лодка, отваря необятни водни пространства и перспективи за риболов, за които си мечтаете, заставайки с въдица на брега. Външният мотор, монтиран на лодка, ще ви помогне както по време на неделните пътувания до езерото, така и по време на туристически маршрути, но риболовът от лодка е 100% -ов, защото няма да има недостъпни места за вас.

Независимо от характеристиките на лодката, наличието на извънбордов двигател е ниво на комфорт. Извънбордовият мотор е оптималното решение, тъй като спестява полезната площ в лодката, демонтирането е елементарно просто, а цената е съвсем приемлива.

Към разнообразието от модели, се предлагат: дву- и четиритактови бензинови двигатели с различни модификации. В магазините за рибарски стоки се предлагат няколко вида двигатели с различни характеристики и на различни цени.

Можете да закупите извънбордов двигател за лодка чрез уебсайт ribata.eu. Всички продукти са сертифицирани и отговарят на стандартите за качество.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *