Клещи и резачки

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Всеки рибар, независимо дали е начинаещ или професионалист в своята област, има в запаса си различни инструменти, от които се нуждае. Производителите, ги снабдяват с най-новите и необходими риболовни принадлежности. Благодарение на тях рибарят отделя по-малко време за различни дребни проблеми, като отдава времето си на хобито.

Богат асортимент на клещи и резачки се предлагат в нашия онлайн рибарски магазин, които ви позволява да работите директно с рибите, както и да извършвате други действия, необходими в процеса на риболова. Всичко това помага на рибаря бързо и лесно да премахне куките от рибата, без да се наранява. Всички инструменти за работа с риби са изработени от висококачествена, понякога медицинска стомана.

Предлагат се в голям брой и разнообразие клещи с пръстени, точила за куки, резачки за линии, ножици за линии, риболовни клещи. Всичко това ви позволява да фиксирате, сменяте, подобрявате приспособленията точно на брега, оставяйки на риболовеца повече време да се наслади на действителния риболовен процес.

За да се избегне загубата на инструмента, се купуват ретривъри. Също така, за закрепване с цел мобилност при използване на инструмента, любителите на риболова използват карабини. Те се различават по качеството на използваната сплав, размера на карабинера, наличието на съединителя.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *