Къмпинг оборудване

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Къмпинг почивката е немислима без къмпинг оборудването.Трябват ви комфортна палатка за къмпинг, топли спални чували, самонадуваща стелка, функционална туристическа раница и други.

За да бъде къмпинг почивката ви незабравима, трябва да се съобразите със следните важни особености. Добре е вашата палатка да бъде разпъната по светло, за да избегнете неравностите и неприятната изненада, наречена мравуняк. Използвайте естествената защита на дърветата- те ще ви пазят от вятър и от слънце. Намерете по- високо място за разпъване на вашата къмпинг палатка, за да не се напълни с вода по време на дъжд. За да почивате спокойно и сигурно, избягвайте оголени терени- разпънете своята палатка за къмпинг на закътано място сред дървета или храсти.

За да не се лишавате от удобствата на дома, се предлага богат избор на къмпинг оборудване на световноизвестни марки в онлайн рибарски магазин. За подредбата на багажа може да използвате къмпинг мебели – маси, столове и други. Бързо се разгъват и лесно се превръщат в плосък куфар с дръжка, заемащ незначително място в багажника.

Ако планирате да приготвяте храната си на огън, ще ви трябват туристически газов котлон и магнезиева запалка.

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *