Лодки RIB

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Надуваеми лодки RIB – изработени от PVC плат с прости, класически изчистени линии и твърдо, трайно подсилено дъно RIB от фибростъкло.

Те са проектирани и построени така, че да издържат на най-тежките условия за професионална употреба и осигуряват пълна гама от положителни, но вълнуващи преживявания за релаксация, забавление в открити води и риболов.

Високата скорост с отлична стабилност и отлична маневреност са отличителните черти на всички модели лодки RIB.

Уникална технология на заварени шевове, модерни материали и фитинги, както и изключително твърд пластмасов калъф ще осигурят дълги години удоволствие за вас, приятели и семейство.

Защо RIB лодка?

RIB отдавна се считат за едно от най-безопасните и маневрени плаващи съоръжения за транспортиране на хора и оборудване поради комбинацията от обемно подсилен корпус от фибростъкло с въздушни пространства заедно с надуваеми балони за увеличаване на плаваемостта, стабилността, товароносимостта и цялостната производителност.

Осигуряват, стабилно и плавно пътуване в сурови морски условия, те са практически непотопяеми, дори когато пилотската кабина е напълно пълна с вода.

Ribar

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *