Облекло за рибаря

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Когато отивате на риболов, трябва да се погрижите за дрехи, които да ви помогнат да се справите с капризите на времето. Най-добрият избор е мембранното облекло, тъй като не позволява на влагата да премине през него, но в същото време отвежда изпаренията от тялото.

Освен горно облекло за риболов, имате нужда и от термо бельо. Той се различава от обичайния по това, че затопля по-добре, премахва влагата от тялото и има анатомична кройка.

Друга важна дреха е удобният панталон. Риболовните панталони трябва да предпазват от мръсотия, вятър, влага, като същевременно не ограничават движенията. Много производители допълват моделите с подсилени протектори за коляното и седалките. Няколко чифта ръкавици си струва да изберете, за да защитите ръцете си.

Зимните модели държат студа навън, докато леките ръкавици от неопрен или други материали осигуряват защита от протриване.

За риболовците, които предпочитат риболов на ботуши, се изисква специално облекло. Бродци помагат на риболовеца да остане сух за дълги периоди от време във вода, включително студена вода. Можете да си купите удобни и висококачествени дрехи на ниска цена в нашия онлайн рибарски магазин.

Добрата екипировка позволява на риболовеца да се посвети на риболова за дълъг период от време.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *