Палатки, легла, спални

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Палатката за любители на открито, туристи и пътници предпазва от дъжд, вятър, сняг, парещо слънце и други изненади на околната среда, служи като удобно място за спане. Изработена е от водоустойчива материя, със залепени шевове, стабилна рамка, вентилационна система и допълнителни удобства като мрежа против комари, джобове за неща.

Добре е да си купите палатка в онлайн рибарски магазин. На уебсайта ribata.eu и в мобилното приложение има снимки, описания на продукти, посочени са всички характеристики и параметри, цена.

Към палатките се предлагат: защитни сенници, аксесоари към тях. С предверие за съхранение на вещи или външна кухня, прозорец, разделяне на отделения.

За риболов – изработена от ветроустойчива материя с PU-импрегнация, с високоякостна дуралуминиева рамка, устойчива на вятър структура.

Когато избирате туристически стоки за сън и релаксация, трябва да закупите:

Спален чувал – застрахова срещу студ през нощта, може да се използва като спално бельо, изберете формата и дебелината в зависимост от климатичната зона и продължителността на похода.

За малки селски пътувания можете да си купите хамак или одеяло за пикник – ще организирате удобно място на всяка поляна. Пътуващите възглавници и вибрационните ролки ще ви позволят да си починете удобно по време на дълго пътуване, в кола или градски транспорт.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *