Протеинови топчета

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Протеинови топчета – захранка с ароматно масло, обожавано от шараните. Миризмата се получава с помощта на оригиналната маслена киселина (N-маслена киселина).

Топчетата са от доказана плодова смес, богата на животински и растителни протеини. Пилешките яйчни белтъци, съдържащи се в албумина, правят шарана и амура неустоими за тази стръв. Характеризира се с дългосрочна водоустойчивост. Външният слой работи бързо, освобождавайки атракторите, но сърцевината остава твърда, оставайки в комплект за повече от 24 часа. Протеинови топчета може да намерите във нашия онлайн рибарски магазин ribata.eu.

През последните години стана изключително модерно да се лови шаран с протеинови топчета. Популярността на този метод се подкрепя от доказателствата, които със сигурност са големият брой големи шарани, които се простират само върху протеинови топчета.

Безспорното им предимство е невероятно разнообразие от миризми, вкусове и привлекателен външен вид. Съставът на вкусовете и миризмите е идеално балансиран, така че можем да сме сигурни, че рибите ще кълват. Протеиновите топчета могат да бъдат допълнително подсилени и ароматизирани със сосове, за да подобрят допълнително аромата.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *