Риболовни аксесоари

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Риболовът е не само летен, но и зимен, не само любителски, но и спортен и дори всички видове въдици, куки, стойки, различни устройства са просто видими и невидими!

Онлайн магазинът ribata.eu предлага разнообразие на риболовни аксесоари и принадлежности: от куки, игли, лъжички, примамки, винтове за лед, кутии за аксесоари, клетки и мрежи, корда, камбанки, стръв и много други.

Инструментите за риболов включват още: везна, пинсети с личинки, резачки за тел, клещи, бормашина, нож, трион, фенерче и много други. Тези инструменти, които са толкова необходими в полевия живот на рибар, могат да бъдат намерени в нашия онлайн рибарски магазин.

Нито един съвременен риболов на плувка не може без допълващи храни. Благодарение на специалните прашки за хвърляне на стръв, всеки изстрел, който изстреляте, ще бъде прецизен и ефективен. В този случай стръвта ще уцели точно в целта.

Списъкът с инструменти за рибарите не свършва дотук. Има още много интересни и полезни неща, така необходими за добрия риболовец, които се предлагат. Когато избирате инструменти, разчитайте на опита си.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *