Стойки и бъз барове

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Стойките и бъз баровете са необходимо функционално устройство при някои видове риболов. Притежателите на въдици са най-търсени сред шаранджиите и любителите на фидер риболова (държачи на фидер) и тези, които предпочитат риболов с тролинг.

Асортиментът на онлайн магазина включва стойки за въдици за риболов от лодка и щанги за пръчки за крайбрежен риболов. Най-простите стойки за гребла, странични стойки за въдици, които най-често се използват за тролинг, единични стойки (държачи на една въдица за риболов от брега), системи за шаран.

За да осигурите максимален комфорт по време на риболов, не слагайте стойката във водата, те могат бързо да станат неизползваеми, препоръчваме да закупите стойки и бъз барове. Тези устройства перфектно поддържат приспособленията, позволяват ви да увеличите максимално техния експлоатационен живот.

В нашия рибарски магазин можете да поръчате най-добрите рибарски аксесоари, изработени от здрави и трайни материали. Те са компактни и леки, по време на транспортиране се вписват свободно в удобни калъфи, когато са сглобени.

Предлагаме няколко опции за стойки – можете да ги използвате за една или няколко пръчки едновременно, да ги използвате, за да промените ъгъла на наклона. Повечето от нашите устройства могат да се използват не само на брега, но и на лодка. Стойката е прикрепена към плавателния съд с помощта на специална метална скоба.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *