Уреди за готвене, посуда

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Какво трябва да знаете, преди да купите прибори за пътуване?

Препоръчваме ви да вземете предвид следните характеристики при избора на прибори за пикник или къмпинг:

Сила и минимално тегло. Керамичните чаши, стъклените чаши и порцелановите чинии са не само лесни за счупване, те са твърде тежки. Няма да ви хареса да ги носите в туристическа раница. Алуминият и пластмасата са много по-леки. Съдовете от неръждаема стомана, макар и малко по-тежки, са по-трайни.

Компактност. Уредите за готвене, тенджерите, тиганите трябва да бъдат сгънати спретнато един в друг. Мястото на раницата е безценно, затова се спрете на прибори, които се опаковат плътно.

Многофункционалност. Сгъваемите ножове с отварачка за бутилки и тирбушон ще ви бъдат полезни при поход. Термо посудата са добри както в офиса, така и в колите, и сред природата. А комплектите винаги са печеливша опция, защото те са готово решение и с тях няма да забравите нищо.

Изработени са от алуминий и неръждаема стомана, различават се по размер и се поставят една в друга по време на транспортиране и съхранение. Най-удобно е да закупите уреди за готвене и посуда в уебсайта на онлайн магазина ribata.eu. Туристическите посуда са необходими за туризъм, риболов, лов.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *