Фидер въдици

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Фидер въдиците се използват за дънен риболов. Такъв прът има подаващо устройство (захранващо устройство), което потъва на дъното и индикатор за ухапване – сигнализиране. По този начин, захранващият прът ви позволява да ловите риба от едно място, както в течаща, така и в неподвижната вода. При риболов фибер въдицата е инсталирана на два стелажа, успоредни на бреговата линия.

Захранващият прът се различава от другите по използването на специалното оборудване – подаващо устройство. Това поддържа захранването близо до дюзата. Част от него се измива, осигурявайки допълнително дънно подаване.

Всъщност самата дума „фидер“ е преведена от английски като „фидер“ за риболов. В нашия онлайн магазин за рибарски стоки се предлага голям асортимент от фидер пръти на известни производители.

Дължината е средно от 3 до 5 метра. Основният производствен материал са синтетични композити. Дръжката обикновено е от корк.

Изборът на пръчка трябва да се основава на така наречения тест за фидер пръчка. Това е максималното тегло, на която трябва да се хвърли. Хранилката е от решаващо значение, тъй като именно тя изпълнява функциите.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *