Хладилни чанти

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Защитете храната от летните жеги.

По време на летните пикници често се сблъскваме с проблеми: сиренето и колбасите се топят, месото се разваля, напитките се затоплят. Вземете хладилна чанта със себе си и забравете за тези проблеми. Храната ви ще се поддържа на правилната температура.

Хладилните чанти често се наричат ​​„хладилници“, но това не е напълно вярно. Те нямат специално оборудване, което охлажда храната. Изработени са от топлоизолационен материал, който поддържа храната и напитките на първоначалната им температура до 4-5 часа.

Тези, които ходят на къмпинг, трябва да си купят хладилна чанта от онлайн магазина ribata.eu. Тя е компактна и лесна за носене. В града това е чудесен помощник за младите майки: поддържа температурата на храната на бебето.

Пластмасовите хладилни контейнери се вписват лесно в багажника на автомобил. Стените не се деформират при разклащане и надеждно защитават съдържанието. Запомнете основното правило: колкото по-плътно пълните контейнера, толкова по-хладна ще бъде храната. 20-литровата версия поддържа температурата до 8 часа.

Хладилните контейнери с вградени акумулатори за студено съхранение държат хладно до 12 часа. Зарядното устройство се намира в капака и не заема полезно място. Батерията е предназначена за 10-12 часа непрекъсната работа. Ако пътуването ви отнема повече време, вземете със себе си резервно захранване.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *