Шаранджийски въдици

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Шаранджийските видици са предназначени за улов на трофейни шарани с тегло над десетки килограми. Тази екипировка се отличава с необичайно разположение на дръжките – едната от тях е изнесена далеч напред (за улов на големи тежести на максимално разстояние), масивен външен вид и висока структурна здравина.

При улова на шаран желаната захапка зависи от избора на оборудването, правилния избор на стръв и уменията на рибаря, но основният инструмент е шаранджийската пръчка. Това означава не само работещи модели, но и модели с маркер и спод.

Първите са предназначени директно за риболов. Вторият е за изследване на дъното. Тяхната разлика е силно чувствителен връх, според чиито колебания рибарят определя характеристиките на релефа.

Дължината се избира от очакваното разстояние на риболова. Изграждане – както на разстоянието, така и при условията, в които се извършва риболовът.

В онлайн магазина за риболов ribata.eu можете да си купите телескопични въдици. Те са компактни при транспортиране, евтини и препоръчителни за начинаещи. Имат висока чувствителност и способност да контролират напълно играта и максимален обхват.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *