Шаранджийски и фидер аксесоари

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Бързото развитие на шаранджийския риболов у нас, в по-голяма степен е свързано с желанието да се улови рекорден трофей, който рядко се среща в природни условия. Това доведе до появата на голям брой платени резервоари за риболов. Една риба, веднъж закачена или пусната след възпроизвеждане, става изключително предпазлива в поведението си при хранене, принуждавайки риболовците да измислят все по-гениални начини за приспиване на бдителността.

Един от най-ефективните начини, напоследък, са шаранджийските и фидер аксесоари. За бърза и удобна работа с тези шаранджийски аксесоари се практикува удобен риболов. Използването на твърди протеинови топчета е предпоставка за създаване на спретнато, незабележимо оборудване и поддържане на остротата на куката. Иглите за боили и игли за плетене на една кука се използват за прокарване на „косъм“ през мека бойла или царевица и след това закрепване на специална запушалка за бойли.

В нашия онлайн рибарски магазин можете да изберете от най-широкия асортимент от аксесоари за шаран и риболовни инструменти удобни за вас. Предлагаме шаранджийски аксесоари и инструменти за стръв – разпръсквач за стръв (кобра) и прашка за стръв.

и фидер аксесоари

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *