Шаранджийски и Baitrunner

Автор: | Публикувано в Риболовни принадлежности No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Изборът на модел макара зависи от риболовеца и метод за улов на риба. Представената линия макари Шаранджийски и Baitrunner за шаран има за различни тегла и размери. За начинаещи, любители на шаранджийския риболов или за тези, които предпочитат да ловят средно големи риби, се предлагат в рибарски магазини модели, които имат максимална устойчивост до 3 кг и са предназначени за риболов на шаран, чието тегло не надвишава декларираното от производителя съпротивление.

Шаранджийски и Baitrunner модели макари са идеални за начинаещи шаранджии, за тези, които все още нямат нито опит, нито умения в риболова. Такива шаранджийски макари вече имат системата Baitrunner. Baitrunner DL – 2500 FA е макара, която включва усъвършенствана малка технология за предно плъзгане, шприцована шпула, XT – 7 тяло и ротор, предлагащи подобрена гладкост и издръжливост чрез намаляване на вътрешното триене.

Помислете за макарата Baitrunner XT – 2500 FA, която е предназначена за риболов на малки размери, високо качество и на доста атрактивна цена. Тази макара разполага с макара без Baitrunner с многодисково съпротивление отпред и много технологични предимства. Плавната и надеждна работа на макарата се осигурява от четири сачмени лагера и един ролков лагер от неръждаема стомана.

Също така има студено кована алуминиева AR-C макара с водач Varispeed. Революционната система Varispeed на Shimano и се състои от две специално проектирани предавки и осцилиращ плъзгач. Едната предавка е овална, а другата е квадратна.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *