Game Laboratorio

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

GAME by Laboratorio е марка, която се фокусира върху нещата, създадени от новото или перфектно усъвършенстване на класическите варианти.

Game By Laboratorio е италианска компания, която произвежда разнообразие от пъстървови примамки, които не отстъпват по качество на никоя популярна японска марка. Всички продукти на Game By Laboratorio се отличават със своята уникалност, тъй като примамките им се открояват забележимо на общия фон. Техните форми и концепции за работа са уникални, но най-важното е, че те улавят!

Силиконовите примамки на пъстърва Game By Laboratorio се полимеризират директно във форми, вместо да се екструдират и присъстват във всички рибарски тъкъми. Полимеризацията протича при много ниска температура, поради което в силикона се задържа микропореста структура, която перфектно задържа атрактанта.

Атрактантите, използвани в производството, са предназначени за тези характеристики и следователно те не издържат дълго време, въпреки че са вътре в силикона в много висока концентрация.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *