Matrix

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добре дошли в Matrix, новата британска марка на мач и фидер съоръжения. Новата линия за справяне ще донесе много забавление на риболовците, които ловят на мач и използвайки стила „метод“.

Концепцията на Matrix е проста: проектиране и производство на рибарско оборудване, което позволява на риболовците да ловят повече риба. Производство е с отлично качество, използвайки иновативни решения, отговарящи на изискванията на съвременния риболов, предпочитанията на риболовците.

Когато разглеждате новата продуктова гама на Matrix, си струва да разгледате новите продукти, които ще бъдат чудесна алтернатива на старите модели. Ние наричаме това ново мислене. Промените засегнаха основните продуктови групи.

Моделите на пръти се произвеждат от 2011 година. За кратко време те спечелиха огромна популярност сред риболовците. Заготовките на пръчките са проектирани, използвайки най-новите високомодулни техники за формиране на заготовки от въглеродни влакна. Въдиците имат нов удобен дизайн на дръжката, който улеснява не само хвърлянето, но и по-удобното възпроизвеждане на рибите

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *