10 начина за честване на националния ден на риболова и лова

Автор: | Публикувано в Без карегория No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Тъй като този месец предстои Национален ден на риболова и лова, може би ще търсите идеи как да се отдалечите на открито или да научите ново умение за риболов, докато празнувате случая. Стартиран през 1971 г. от Конгреса, NFHD признава риболовците и ловците за ролите, които те играят в опазването на дивата природа.

Още през юни може би сте празнували Национален ден на риболова 2020 или Национален ден на риболова, но Националният ден на риболова и лова ви дава чудесна причина да включите есенно риболовно пътуване в графика си през месец септември.

Ето 10 специфични начина, свързани с риболова, с които можете да отпразнувате Националния ден на риболова и лова 2020 в събота, 26 септември:

  1. Разгледайте ново място за риболов във вашата местност, като използвате Картата за места за риболов и лодки .
  2. Поканете приятел или член на семейството, който е нов в спорта, да отиде на риболов с вас в събота на 26-ти (следвайки насоките за социално дистанциране на CDC).
  3. Инвестирайте в доживотен лиценз за риболов, ако държавната ви агенция ги предлага. Ще спестите пари в дългосрочен план, няма да се притеснявате за подновяване всяка година, а таксите допринасят за опазването на дивите животни и рибните ресурси за продължителен период от време.
  4. Използвайте Националния ден на риболова и лова 2020 като идеалното време за преследване на видове риби, които искате да проверите от списъка си с кофи.
  5. Планирайте есенно къмпинг и престой в държава или национален парк близо до мястото, където живеете.
  6. Научете как да завържете нов възел за риболов или практикувайте настройка на нова риболовна платформа.
  7. Планирайте Национален риболовен и риболовен ден за риболов и лов, вземете със себе си чифт ръкавици и отделете половин час в края на пътуването си, за да вземете всякакви носилки (с ръкавици) на мястото си за риболов. Не забравяйте да изхвърлите правилно ръкавиците си в кошчето след това, за да не попаднат в нашите водни пътища или екосистеми.
  8. Ако рибата, която уловите, е в рамките на държавните разпоредби, празнувайте, като изпробвате нова рецепта за риба и приготвите улова си за семейна вечеря.
  9. Съставете плейлист на любимите си риболовни песни и вземете със себе си водоустойчив Bluetooth високоговорител, за да можете да пеете, докато сте във водата.
  10. Слушайте подкаст за риболов или гледайте видео с инструкции, за да научите за различни видове техники за риболов.

След като вече знаете как можете да отпразнувате Националния ден на риболова и лова от гледна точка на риболова, проверете прогнозата за времето за 26 септември и направете планове за излизане във водата!

Статията е публикувана на българси първо на сайта ribari.eu

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *