5 забавни неща, които трябва да правите през почивните дни, за да се свържете с вашия Tween

Автор: | Публикувано в Без карегория No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Колкото и всеки родител да иска дълъг списък от забавни неща, които да прави през уикендите със средните си ученици тази есен, всеки също така копнее да намери начини да се свърже със своите тийнейджъри по време на този феноменален, макар и несигурен етап от живота. Ето четири есенни дейности на открито, които могат да сближат вас и вашата двойка със споделен смях и спомени, направени по пътя.

Изградете капсула на времето

Има много неща за тази година, които вие и вашият близнак може да не искате да си спомняте, но създаването на капсула на времето е едно от забавните неща, които трябва да правите през почивните дни, което ще помогне да се запазят любимите хобита, песни, героите на супергероите на Marvel, спортистите, телевизионните предавания , и още чрез изрезки от списания, дрънкулки, сувенири, снимки и др. В допълнение към всички „неща“, които ще скриете, включете в капсулата (която може да бъде проста като кутия за обувки или голям буркан) две ръце писмени писма, едно от вас, което говори на човека, който в момента е между вас, и едно, което те ще напишат на бъдещото си аз. След това направете план за отваряне на капсулата на времето заедно след 5 или 10 години.

Цветен лов

Цветните игри обикновено са фураж за малки деца, но този есенен лов е един от най-забавните и състезателни есенни дейности на открито за вас и вашето мляко. Този базиран на цвят лов на чистачи противопоставя родители срещу деца, докато се състезавате навън, за да намерите възможно най-много елементи от определен цвят за определеното време. Задайте таймер за 60 секунди и извикайте „жълто“, „оранжево“, „червено“ и така нататък, докато бъркате, за да снимате всички неща на открито, които включват тези цветове. Победителят получава допълнителни поръси върху сладоледа си!

Боб за ябълки

Нищо не казва класическо забавление през есента през уикенда повече от подскачане за ябълки! Първо, отидете на бране на ябълки (разбира се) и след това хвърлете тези ферми пресни ябълки в голяма кофа студена вода. Това е една от онези есенни дейности на открито за семейства, които приличат на есенния риболов само с уста, затворена за пръчка и макара и хрупкави ябълки вместо сладководна пъстърва. Редувайте се с вашите тийнейджъри, опитващи се да извадят ябълките със завързани ръце зад гърба и зъбите ви да потънат в хрупкави червени вкусни ябълки. Бонус точки, ако позволите на тийнейджъра си да вземе и след това сподели весел видеоклип на бумеранг, на който главата ви се забива във водата!

Риболов

Вие и вашият твин вече сте хванали няколко ябълки, сега ги опаковайте с някои зеленчуци, хумус и сирене, както и действителните си пръчки и макари, след което се отправете към местна риболовна дупка за една от най-класическите есенни дейности на открито: риболов . Няма разлика, ако този път уловите нещо, защото това, което наистина ще искате да размотаете, е важно време за свързване с вашия твин.

Нощ за филми на открито на Tween

От години споделяте любимата си музика, спортни екипи и храни с вашето дете. Сега като тийнейджъри те откриват и определят себе си чрез песни, телевизионни предавания, социални медии, филми и др. Тъй като проекторите са толкова достъпни и лесни за използване (някои се включват директно в смартфона ви!), Превърнете алеята или двора си в киносалон за задвижване тази есен, за да гледате какво обичат (може би това е сериалът The Umbrella Academy на Netflix или новия филм на Мулан в Disney +) и похапвайте любимите си закуски. Оставянето на вашия туин да ръководи филмова вечер на открито ще покаже, че наистина ги виждате и се интересувате от хората, които стават. Също така ще измине дълъг път за развиване / укрепване на връзка с вашия твин, която с късмет ще продължи цял живот. Кой знае, може би дори ще направят забавен филм за риболов !

Открийте още забавни неща, които да правите през уикендите на открито с децата си !

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *