Cannon

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Cannon® доставя най-висококачествено оборудване за намиране, примамване и улов на риба. Като лидер в риболовните уреди за подводен риболов, Cannon® ще изведе риболовния Ви потенциал на следващото ниво с най-новите технологии и иновации.

Cannon® се движи от същата страст, която вдъхновява рибарите. Cannon Optimum ™ – Top Fishing Winch 2020 Ако искате да се насочите към стръвта, трябва да подходите много умно. Новата лебедка Optimum ™ е гениална. Тази интелигентна, свързана система Ви дава достъп до важни данни и ви позволява да вдигате, спускате и премествате тежести с помощта на пълноцветния LCD, Humminbird® риботърсач или дори вашето мобилно устройство. Независимо къде се намирате в лодката, вие отговаряте, а рибите няма да знаят какво ги е ударило.

Намерете страхотни оферти в онлайн риболовен магазин за продуктите на Cannon®.

Кабел за даунригер от Cannon имат в своя диапазон както електрически модели, така и механични (ръчни). Някои електрически модели спускащи устройства могат да бъдат синхронизирани с датчик и да имат няколко режима на работа за ефективен риболов.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *