DTD

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

DTD е сравнително млада компания. Основана е през 1992 г. и е специализирана в производството на примамки и помощни средства за улов на калмари и сепии. Според компанията всички компоненти и крайни продукти се произвеждат изключително в Европа.

Трябва да се отбележи, че риболовът с риболовните принадлежности на марката DTD на калмари с воблери (воблерът се счита за една от най-ефективните примамки) е нетрадиционен, но с течение на времето, този вид риболов е култов. Този вид риболов става все по-популярен и у нас. Всъщност, за разлика от традиционния риболов с отвес, вие получавате много повече удоволствие както от правилното клатушкане на воблерите, така и от играта на главоногия мекотел, който без съмнение ще се опита да се измъкне, като изхвърли струята си.

Сред воблерите за хвърляне на калмари, представени от търговската марката DTD, може да се намерят имитации за хамсия, сардина, скумрия и други видове риби. Основната разлика между тези воблери с обикновените воблери е наличието на специални куки за калмари, вместо тройници. Задачата на рибаря е да усети ухапването и да размахне по време, когато калмарите обвиват стръвта с пипалата си.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *