Snowbee

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Snowbee започнва производството на продукти през 1978 г. От тогава компанията се e превърнала в световен лидер в производството на оборудване за морски риболов, включително, пръти, шнурове, дрехи, чанти и иновативни нови аксесоари.

Snowbee е основана в Тайван през 1978 г. Британският клон на компанията притежава подкрепата на голяма интернационална група с офиси в Тайван, Сингапур, Нова Зеландия, Канада и САЩ, както и с производствени подразделения, базирани в Тайван, Китай, Корея и Великобритания.

Важно е да се отбележи, че именно в Обединеното кралство е концентрирана цялостната проектантската и научно развойна дейност на компанията Snowbee. Екипът от дизайнери е съставен изцяло от дългогодишни и опитни привърженици на мухарския риболов във всичките му аспекти – риболов на пъстърва, риболов на сьомга с две ръце, както и мухарски морси риболов.

Сред най-успешните продукти на компанията Snowbee са комплексното оборудване и аксесоари за мухарски риболов, както и оригиналната гама PVC и неопренови гащиризони за газене и специализирано риболовно облекло.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *