6 забавни неща, които трябва да правите през почивните дни през есента

Автор: | Публикувано в Без карегория No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Училището отново е в сесия и дори това да се случва пред камерата у дома, вместо в класната стая, семействата се нуждаят от забавни неща, които да правят през почивните дни, за да добавят малко (есенна) подправка към семейния живот! Ето шест есенни дейности на открито, на които семействата да се насладят.

Бране на ябълки

От всички забавни неща, които трябва да правите през уикендите с децата си, нищо не е толкова свежо и вкусно като брането на ябълки. Ще се разхождате по редици дървета, ще протегнете ръка, за да изберете най-доброто от куп, и ще позирате за очарователни снимки с вашите деца. Бонус: Беленето на ябълки и приготвянето на домашно пюре от ябълки може да се превърне в новата ви любима есенна семейна традиция.

Направете листен лабиринт

Разбира се, можете (и трябва) да съберете листа в купчина, за да скочат децата, но помислете дали да не подобрите играта си с листа тази есен, като проектирате криволичещ кръгъл лабиринт от тези хрупкави листа. Пробиването през лабиринт от цветни листа е едно от най-страхотните есенни дейности на открито, свързани с децата ви.

Джак-бе-малко тиква живопис

Едно от най-сладките забавни неща, които можете да правите през уикендите всяка есен, се прави още по-сладко, като премествате фокуса си върху рисуването на тиква към малките джак-бе-малки. Тези оранжеви и бели тикви с размер на длан обикновено са по-достъпни от по-големите си събратя и е страхотно да ги превърнете в, да речем, петимата членове на One Direction или любимите герои на анимационни филми на вашето малко дете! Уикенд забавлението не е само за момчешки групи и детски карикатури. Ако търсите забавни есенни дейности на открито за възрастни, нарисувайте всяка тиква, за да изглежда като приложенията на началния екран на телефона си и след това ги подредете, за да отразяват вашето устройство. Сега това е достоен Instagram!

Backyard Campout

Прилепващата вечерна влажност е заменена с прохлада и дъхът ви вече се вижда, докато вие и децата ви се сгушавате заедно на палатка във вашия двор с фенерчета, четете комикси и разказвате призрачни истории. Вместо почивка в края на седмицата на открито, семейните къмпинги могат да бъдат едно от най-забавните неща, които трябва да се правят през уикендите през есента.

Напишете есенна азбучна книга на открито

Намирането на съответните неща за всичките 26 писма се равнява на много време, прекарано навън в свежия есенен въздух, наслаждавайки се на едно от най-ниските забавни неща, които да правите с децата през уикендите. Започвайки само с подложка за бележки, разходете се с малките си (и) и намерете жълъди ('A'), листа ('L') и шишарки ('P'). Скоро ще имате достатъчно материали, за да създадете своя собствена есенна азбучна книга на открито, като сгънете 13 парчета хартия наполовина, след което използвате пастели, за да рисувате и оцветявате предметите от AZ.

Изградете хранилка за птици от шишарки

Съберете шепи паднали шишарки и завържете връв, прежда или панделка, за да ги закачите по-късно. С нож за масло или дървени пръчки от макаронени изделия намажете с фъстъчено масло около всяка шишарка и в пукнатините й, след това разточете лепкавите шишарки в плитки тави или чинии, пълни с птичи семена. Вашите хранилки за птици от шишарки ще ви помогнат да осигурите храна на вашите приятели по птиците през зимата. * хранилките за птици от шишарки лесно могат да бъдат без алергии към ядки, като използвате зеленчуково скъсяване вместо фъстъчено масло!

Сега, в допълнение към есенния риболов, вие се забавлявате и с есенни дейности на открито, готови за това, когато децата ви просто не могат да бъдат задържани от четири стени повече!

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *