Шоута на виртуални лодки 2020: Съвети за навигация във вашия опит

Автор: | Публикувано в Без карегория No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Докато много от изложенията за лодки за 2020 г. ще се провеждат онлайн във виртуален формат, има начини да сравните най-новите модели лодки и да се възползвате от специалните цени, които предлагат есенните изложения за лодки.

Въпреки че тази година процесът на пазаруване на лодка може да изглежда малко по-различно, все пак можете да тествате, купувате и обслужвате нова лодка с подходяща подготовка. Ако не сте сигурни как да намерите онлайн изложение за лодки или се чудите дали някоя изложба на лодки ще се проведе тази година във вашия район, тези съвети могат да ви помогнат да се ориентирате през промените на изложбите през 2020:

  • Проверете уебсайтовете за любимите си състезания за лодки, за да потвърдите дали шоуто все още ще се проведе или ще премине към виртуален формат на шоу на лодка. Например, Международното изложение на лодки във Форт Лодърдейл във Флорида все още ще се проведе от 28 октомври до 1 ноември тази година, но със специфични здравни и социални стандарти за дистанциране на безопасността.
  • Използвайте онлайн ресурси като BoatShow.com или Discover Boating, които събират списъци със събития на есенните лодки по дати. Не забравяйте, че дори и да не пазарувате нова лодка в момента, има нови функции и аксесоари, за които може да искате да научите повече.
  • Ако мислите да закупите лодка, онлайн проучване чрез виртуални събития на лодка е умна идея, за да получите най-добрите оферти. Виртуалните събития все още ви дават възможност да се свържете виртуално с дилъри и производители онлайн от комфорта и безопасността на собствения си дом. Производителите ще продължат да предлагат оферти за лодки и да бъдат на разположение да отговарят на въпроси. Шоуто на лодки в Централна Ню Йорк е един пример за виртуално събитие, което ще включва нови, употребявани и демонстрационни лодки в онлайн формат.
  • Имайте предвид, че много производители на лодки също провеждат виртуални лодки на своите уебсайтове. Много от тези производители ще бъдат достъпни за видео чатове и са чудесен ресурс за разглеждане на списъци както на нови, така и на собствени лодки. След като стеснили възможностите си, можете да се обадите на вашия дилър и да поискате да направите видео разходка на тези модели и след това да сте подготвени с конкретни въпроси, така че инспекциите да могат да се извършват бързо. Благодарение на технологиите много неща могат да бъдат постигнати по имейл, текст и телефон в наши дни.
  • Ако се чудите как да закупите лодка, когато сте готови да направите окончателна покупка, не забравяйте да зададете частен час онлайн чрез контакт с лодка или като се обадите на дилъра. Те могат да ви информират за насоките за организиране на морски опит или разходка. Не забравяйте да попитате дали дилърът предлага маски, ръкавици и дезинфектант за ръце или си донесе собствените.

Следвайки тези съвети, можете да продължите напред с пазаруването на нови опции за мечтани лодки по безопасен начин. Научете повече за различните видове лодки, преди да посетите онлайн изложбите за 2020 г. В края на краищата, какъв по-добър начин за социална дистанция има от водата?

Статията е публикувана на българси първо на сайта ribari.eu

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *