FOX

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

FOX е добре позната английска марка, която е специализирана в разработването и производството на продукти за професионален риболов на шаран. С право се смята за един от лидерите в шаранската индустрия.

Историята на компанията започва преди половин век през 1967 г. в град Есекс в малък гараж. Компанията се развива бързо и днес е хегемон в производството на абсолютно всичко за риболов на шаран.

В гамата от продукти на FOX можете да намерите абсолютно всичко за улов на трофейен шаран, шаран, амур, лин. Това са висококачествени пръти, макари, шнурове, въдици, тежести, куки, риболовни аксесоари, които са толкова важни при риболова на шаран. А също и шаранджийски постелки, пръчки, мрежи, дрехи за риболов, столове, легла, палатки и дори прибори за риболов. Всичко това е създадено с една единствена цел: да оптимизира риболовния процес, да направи риболова възможно най-удобен. Това позволява на риболовеца да се концентрира максимално върху риболова, което от своя страна носи желания резултат!

Английската марка произвежда най-висококачествените продуктови линии за фидер, мач и риболов на плувка. Съвсем наскоро FOX разшири обхвата си, не са само стоки за риболов на шаран, но и за други риби! Днес това са продукти FOX RAGE – за улов на хищни риби, както и за морски риболов. FOX: изберете само най-доброто!

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *