Shimano

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Shimano е най-старата японска компания, един от лидерите в световната риболовна индустрия.

Историята на компанията Shimano започва през 1921 г., когато Шозабуро Шимано, имайки само един струг, основава цех за металообработване. Първото име на компанията беше „3.3.3.“, И тя се специализира в производството на резервни части за велосипеди.

Компанията Shimano се развива динамично, нейните продукти винаги са били популярни и търсени. През 1940 г. компанията е преименувана на Shimano INDUSTRIAL CO., LTD. През 1970 г. ръководството на компанията решава да тръгне в нова посока. Основните критерии за избора му бяха използването на съществуващите технологии и производствените мощности на предприятието и спазването на основната идея на Shimano – да направи хората по-здрави чрез свободното време.

Производството на риболовни стоки отговаря на тези критерии изцяло и през 1971 г. е открита нова компания – Shimano ADACHI LTD. От това започна изкачването на Shimano до височините на риболовния пазар. Днес Shimano е най-голямата международна корпорация. Продуктите са обичани от много риболовци в повече от 40 страни по света!

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *