Fox Rage

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Fox Rage заслужено се счита за един от най-добрите производители на световния риболовен пазар. Всички произведени продукти имат отлично представяне, отлично качество и разумна цена.

Търговската марка Fox Rage принадлежи на английската компания Fox International. Първоначално тази марка е разработена за производството на изкуствени примамки за лов на хищници. Сега се произвежда широка гама от риболовни продукти и облекло под марката Fox Rage. Меките примамки Fox Rage имат специален състав от силикон, който включва естествено рибено масло, чийто аромат, разпространявайки се във водата, привлича хищник от голямо разстояние.

Каучукът Fox Rage може да се използва за улов на всякакви видове хищници, живеещи в домашни водоеми, а широка гама от модели и разнообразие от цветове правят възможно избора на най-подходящата стръв за определени условия на риболов.

Fox International днес е един от най-големите производители на риболовни принадлежности в света. Започва своето съществуване през 1967г. Основателят на компанията е Клиф Фокс, който все още е ръководител на компанията. Компанията притежава такива известни марки като Fox, Matrix, Specialist, Predator и Fox Rage. Всички те заемат своето място в различни сегменти на риболовния пазар и произвеждат продукти в голямо разнообразие.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *