MAD

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Историята на компанията MAD започва през 1875 г. в германския град Гунценхаузен, когато братята Оскар и Фриц Зигенспик отварят магазин за спортни и риболовни стоки и железария.

Малко след това те започват да произвеждат риболовни принадлежности под собствената си марка Fritz Ziegenspieck. Но вече през 1902 г. те започват да завладяват европейския пазар под името DAM. „Deutsche Angelgeräte Manufaktur“. През 1909 г., веднага след като Фриц Зигенспик се пенсионира, Ото Кунце се присъединява към компанията.

По това време компанията MAD вече има широки бизнес контакти в Англия, Франция, Америка, Русия и Япония. С голямо умение Ото Кунце успя не само да запази компанията по време на Първата световна война, но и с помощта на сина си Хелмут, успя да разшири бизнеса си.

Амбициозните планове на MAD за бъдещето трябва да бъдат подкрепени с достатъчно опит и креативна работна сила. Ето защо през 2011 г. към екипа на MAD беше добавена нова сила под формата на изключително компетентни и страстни хора, благодарение на които компанията може успешно да изгради бъдещето си.

Днес DAM може да се определи като модерна, иновативна и динамична компания, която предлага пълна гама от висококачествени продукти за всеки риболовец в света.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *