TRAPER

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Компанията TRAPER е основана през 1993 г. и днес е един от световните лидери в своята индустрия. Продуктите на компанията се продават в 22 европейски държави, вкл. и в Беларус.

На първо място, това са смеси за примамки, аромати, добавки и примамки за риболов на плувка, шаран и фидер. Риболовни принадлежности, оборудване и аксесоари също се продават под марката TRAPER. Стръвта TRAPER се произвежда в Полша, използвайки най-модерното оборудване. Рецептите са разработени, като се вземат предвид най-новите тенденции в света на риболова и съответстват на представите на европейците за това какви свойства трябва да притежава една стръв.

TRAPER цени репутацията си, поради което не се допускат отклонения в технологията на производство. Опитни рибари – победители в международни състезания участват в разработването на рецепти. Състезателите на клуб TRAPER са многократни шампиони на Полша в риболова с плувка.

С примамка TRAPER се печелят европейски, световни и други международни първенства. Разбира се, компанията не забравя за ценовата политика. Бюджетните примамки TRAPER са известни на пазара отдавна и много риболовци са ги оценили. По този начин най-широката гама от продукти са в състояние да задоволи нуждите на всеки рибар: както любител, така и професионалист.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *