Ugly Duckling

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Историята на воблерите Ugly Duckling започва в края на 60-те години, когато като млад дизайнер, Александър Васелинович започва да създава примамки.

Опирайки се на риболовния си опит и страст, той започва да развива способностите си за изучаване на природата и по-специално поведението на рибите. След дълги години практикуване на риболов по целия свят, Александър разработва серия от оригинални примамки, както и технологичен цикъл за тяхното производство.

Днес, след много изпитания, провеждани в пригодени за целта резервоари и в открити потоци и реки, в комбинация със задълбочени лабраторни проучвания, производителите с гордост застават зад всеки продукт, напускащ компанията Ugly Duckling. И така не случайно повече от 30 години воблерите на Ugly Duckling достигат до клиенти по целия свят.

Може да чуете състезатели по риболов да говорят за тях. Предлагани в 15 различни цвята, те са пригодени за всякакви ситуации, атмосферни условия и бистрота на водата. С воблер Ugly Duckling, закачен на вашата въдица, ще се превърнете във виртуоз сред класни риболовци.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *