VMC

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

VMC е съвместно предприятие между водещите световни производители на продукти за риболов на открито Rapala VMC Corp. и Shimano Inc. Повече от 20 години представят изключително формиращите на пазара марки в областта на стоките за риболов, спорт и дейности на открито.

VMC е член на силна международна група и непрекъснато разширява своя асортимент. По този начин задоволяват максималните нужди на клиентите и отчитат спецификата на местния пазар. VMC има най-широката вътрешна дистрибуторска мрежа в бизнеса. Търговско дружество, доставя риболовни продукти на пет континента и работи с други дистрибутори.

Продуктите на марката VMC могат да бъдат закупени в 50 000 магазина в над 120 държави. Следователно компанията ефективно управлява собствените си марки и има водеща роля в предлагането. Риболовът е сезонен спорт, но глобалният обхват на търговията надхвърля определено време от годината. „Това, което е индустриален проблем за някои компании, е доходна възможност за нас.“ – отбелязано в Rapala VMC Corp.

Компанията разработва марки за риболов на лед, зимни спортове, ски, лов и дейности на открито. Разпределителната мрежа първоначално е изградена за риболов, но се адаптира и към други категории.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *