Gamakatsu

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

GAMAKATSU е една от първите японски марки за риболов, с които се срещат рибарите от нашата страна и чиито продукти формират мнението на нашите сънародници за качеството на японските стоки като цяло.

Днес GAMAKATSU е най-големият производител на риболовни продукти със собствени фабрики и офиси за продажба в няколко държави. Асортиментът на компанията включва огромен брой риболовни продукти: дрехи, пръти, въдици, риболовни принадлежности, аксесоари и, разбира се, куки!

Именно с куките името GAMAKATSU се свързва с риболовци по целия свят. И именно с производството на куки през 1955 г. започва историята на компанията GAMAKATSU. Единични, двойни и тройни куки GAMAKATSU се използват от много професионални спортисти и любители риболовци по целия свят, за да оборудват любимите си примамки.

Въвеждането на иновативни технологии, най-строгият контрол на качеството и постоянната модернизация на производството правят продуктите на този производител едни от най-добрите и търсени в света, а компанията GAMAKATSU е един от световните лидери в бранша!

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *