Предмети, които трябва да вземете за риболов на децата си

Автор: | Публикувано в Без карегория No comments

Прекрасният свят на риболова отнема малко навигация. Що се отнася до риболова с децата ви, определено помага да имате пътна карта! Ето няколко прости елемента, които трябва да имате предвид, когато водите децата си на риболов.

Крайният списък със съоръжения за риболов с деца

Слънцезащитен крем и шапка

Вземете сладка малка детска шапка рибар! Можете да го украсите с децата си, за да им помогнете да го направят сами.

Спасителна жилетка

Това е от съществено значение за разходки с лодка и докове, тъй като е известно, че децата се падат във водата. Дори край реките теченията могат бързо да пометат децата.

Закуски

Обичаме да носим смолисти червеи и рибни крекери.

Лиценз за риболов (за възрастни и деца, в зависимост от района)

Различните възрасти изискват различни лицензи във всеки щат, но повечето могат лесно да бъдат закупени онлайн. Потърсете правилата за вашия район, за да определите какво трябва да ловите законно с деца.

Tackle Box (със забавни неща като детска примамка)

Уверете се, че имате подходящия вид стръв за риба във вашия район. Разговорите с експерти в местния магазин на открито са добър начин да постигнете това.

Kid Pole

Гигантски стълб няма да направи приятно изживяване за малко дете. Уверете се, че сте взели детска въдица, която е подходяща за тях.

Охладител

Вземете охладител, който е малък и лесен за носене, заедно с другото оборудване, необходимо за деца. В идеалния случай ще искате да можете да го поставите в малка лодка. Обикновено не ловим ТОН риба с деца, така че лек и компактен е идеален.

С малко планиране и правилни очаквания, риболовът с деца може да бъде много забавно. Само не забравяйте, че риболовът с деца е предназначен да бъде едно приятно преживяване, което им помага да придобият навика да излизат там. Забавлявай се!

Статията е публикувана на българси първо на сайта ribari.eu

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.