OMOTO

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Марката Omoto

Повече от 30 години OMOTO произвежда риболовни макари в Тайван за професионална употреба както в морска, така и в сладка вода. OMOTO е преди всичко страхотен специалист по риболов, който отлично познава нуждите на риболовците и непрекъснато подобрява качеството на материалите и качеството на рибарските продукти, в резултат на което предлага перфектни и полезни макари.

Много известни марки от цял ​​свят си сътрудничат с OMOTO. Основната концепция на OMOTO е да произвежда макари с отлично качество, използвайки материали като алуминий от клас самолет за корпуса, неръждаема стомана за вътрешните части, стоманени лагери и стоманено-въглеродна спирачна система.

В резултат на това бобините запазват отличния си вид в продължение на много години и обслужват безупречно собственика си. За OMOTO, на първо място е да направи ЩАСТЛИВИ риболовците по целия свят! Намотките OMOTO са представени в страни като САЩ, Канада, Аржентина, Австралия, Нова Зеландия, Италия, Испания, Гърция, Южна Африка, Турция, Египет, Тайланд, Малайзия, Япония, Англия и Русия.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *