Salmo

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Не толкова отдавна компанията Salmo отпразнува своя юбилей. През 80-те години на миналия век Salmo е създаден в Латвия от рибаря Янис Стикутс. Той е известен в цялата ОНД, тъй като е автор на много статии в риболовните списания „Риболов“ и „Риболов-спортист“.

Трябва да се отбележи, че по това време не е имало интернет и кабелна телевизия и хората са получавали надеждна информация от специализирани списания. Затова описанието на собствената риболовна практика на Янис Стикутс го направи известен авторитетен експерт. Янис, като практикуващ рибар, отлично разбираше и остро усещаше недостига на риболовни примамки.

Salmo – в процеса на тяхното разработване и производство беше продиктувана преди всичко от жаждата за експерименти и желанието да се осигурит собствен комфорт в процеса на риболова, а чак след това от желанието да се печелят пари. Именно ези приоритети – качество спрямо стойност – направи Salmo лидер в риболовните принадлежности.

Започвайки с разработването на примамки, за 25-годишна история, компанията се превърна в мощен производител на макари, пръти, пластмасови кутии и т.н. Днес асортиментът от продукти за риболов на Salmo е толкова широк, че можете да напълните цял магазин с продукти на Salmo! Създаването на нови модели на Salmo е високо оценено от купувачите, а постоянното наблюдение на мненията на риболовци и експерти ни позволява да работим върху подобряване на съществуващите модели и разработване на нови.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *