Power Pro

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Power Pro е може би един от най-популярните производители на плетени влакна сред риболовците. Тези плетени шнурове на марката Power Pro са много търсени сред българските фенове на спининговия риболов в продължение на цяло десетилетие.

Формулата за успех Power Pro е съвсем проста и се състои само от две производни: качество + цена. Всъщност, етикетът на националната марка по някакъв начин твърдо се придържа към този производител дълго време.

Плитката Power Pro у нас се използва за измерване на силата на съпротивлението на рибите и капацитета на линията на завъртанията на въртящите се и мултиплициращи макари! Това е еталонът за здравина и геометрия на напречното сечение в сравнение с шнурове от други производители. В рибарските магазини може да намерите плетени влакна на марката Power Pro.

Единственият съществен недостатък на плетените шнурове от Power Pro може да се нарече най-честите им фалшификати в сравнение с други производители. Но това е по-скоро предимство, отколкото недостатък, тъй като за пореден път потвърждава отличното качество и високата популярност на продуктите Power Pro.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *