SPRO

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

SPRO е част от Gamakatsu Group, една от водещите компании в света на риболова.

SPRO е основана през 1994 г., когато Gamakatsu решава да създаде собствен дистрибуционен център SPRO N.V. в Холандия, тъй като европейският пазар има голям потенциал за растеж на компанията. Името на марката SPRO е съкращение на фразата „Спортни професионалисти“, тъй като компанията се фокусира върху факта, че експертите на марката са професионални риболовци, които разработват и създават рибарски продукти с най-високо качество.

Компанията се фокусира и върху популяризирането на риболова сред младите хора. SPRO ясно вижда това като бъдеще за бизнеса. В Япония в началото на двадесетте години на ХХ век е основана Shimano, която произвежда и продава оборудване за любители на колоезденето. А от седемдесетте години на миналия век той също започва да произвежда оборудване за любителите на риболова.

Днес мащабът на това предприятие е такъв, че техните официални представителства вече се намират в повече от четиридесет страни по света. В същото време централата се намира и в Япония, в град Осака. Отдел за риболовно оборудване – Shimano Adachi Co. Ltd, произвежда своите продукти специално за всеки от четирите основни пазара (Европа, Австралия, Америка и Япония).

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *