Humminbird

Автор: | Публикувано в Риболовни брандове и производители No comments
Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Американската компания HUMMINBIRD е водещ световен производител на морска електроника с над 40 годишна история. Фишфайндъри, сонари, ехолоти, радиостанции, навигационни GPS системи и много иновативни устройства, всъщност са изобретени или подбрени от инженерите в Humminbird, и улесняват риболовците по цял свят.

Технологиите на Humminbird днес са лесно достъпни за риболовците по цял свят, доказани са с надеждността си и се предлагат в над 100 държави, но подобно на други световно известни гиганти от различни сектори на икономиката, Humminbird води началото си от малък гараж – годината е 1971, а целта поставена пред компанията Fulton Electronics – производство на висококачествени и надеждни електронни устройства за локализиране на риба.

От компанията винаги са твърдели – „Риболовът е в кръвта ни. Технологиите изправят риболова до ново, по-високо ниво, но дори и това не е достатъчно. Марката Humminbird иска повече и повече. Готови са да надхитрят, победят всичко стоящо между риболовеца и голямия улов. Защото, това е което прави технологиите ни лесни, изчистени, по-добри!”. Този тип на мислене и на стремеж към непрестанно усъвършенстване води до нестихващи иновации.

Гмурни се

Присъедини се към българските рибари и започни своето риболовно пътуване днес.

Обещаваме, че никога няма да изпращаме спам!

Не бъди безразличен, сподели статията с другите рибари!

Добавете вашия коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *